contactwebstore1@ziggo.nl

Kras autovakanties met korting

Voordelige autoreizen van Kras

Om de wereld te ontdekken hoeft u niet altijd het vliegtuig in te stappen. Ontwijk het stressvolle gevoel of u wel op tijd op het vliegveld bent, de rijen voor de incheckbalie en het zenuwachtige gevoel in de terminal. Maar stap gewoon in uw eigen auto en ervaar het gevoel van complete vrijheid tijdens een autovakantie! Uw favoriete bestemming heeft u natuurlijk al in alle rust online uitgezocht op de gebruiksvriendelijke website van Kras. Dankzij ons uitgebreide aanbod, hebben wij voor bijna alle vakantieliefhebbers een adembenemende vakantie  in de aanbieding. Dit natuurlijk allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wordt het bijvoorbeeld een autoreis richting een zonnige bestemming in Europa naar Franrijk of Italie, of rijdt u toch liever de sneeuw tegemoet voor een wintersportvakantie?

Hotel DainoKras autoreizen met korting

Speciale aanbieding in samenwerking met Oad met de bus of auto

Veronica Event in Disneyland® Paris

Wil je drie dagen lang genieten van meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland® Paris met exclusief toegang tot het Walt Disney Studios® Park op zaterdagavond 1 februari 2020? Kom dan naar het Veronica Event in Disneyland Paris!

Exclusief voor Veronica gasten wordt het Walt Disney Studios Park zaterdagavond geopend, zodat je die avond snel een aantal populaire attracties kunt beleven en genieten van speciaal entertainment.

Hou het weekend van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2020 dan vrij in je agenda en boek nu.